Algemene voorwaarden

Onze boekingsvoorwaarden

Een reservatie is pas definitief na betaling van het bedrag dat bij reservatie wordt meegedeeld. Het is niet toegestaan om een kamer op uw naam te huren zonder dat u er zelf verblijft. In geval van no-show betaalt de gast de totaalprijs van de reservering.

Annulaties

De gast kan gratis annuleren tot 7 dagen voor aankomst. De gast betaalt de kosten van de eerste nacht bij annulatie binnen 7 dagen voor aankomst. Als de gast niet komt opdagen, betaalt de gast de totaalprijs van de reservering.

Annulaties tgv COVID-19

Voor COVID-19 situaties zijn wij flexibeler wat betreft het annuleren van een boeking. Indien de geboekte gast of zijn voorziene begeleidende gast positief test en/of quarantaine moet naleven in de periode van het geplande verblijf in onze B&B, kan annulatie met terugbetaling tot op de dag van aankomst. Om voor deze uitzondering in aanmerking te komen moet de gast een geldig testresultaat kunnen voorleggen. Deze regeling geldt ook indien afreizen naar België niet meer mogelijk is tgv een door de overheid bepaald reisverbod. De gast kan in beide gevallen opteren voor terugbetaling of de reservatie verzetten naar een latere datum (waarvoor beschikbaarheid).

Parking

Gasten kunnen via ons een autostaanplaats reserveren en betalen in de parkeergarage van citibee. Het gebruik van deze parkeergarage is op eigen risico. B&B Borgerhouse kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of diefstal.

Citytaks

De Stad Antwerpen brengt een toeristenbelasting in rekening. Deze toeristenbelasting wordt bij reservatie berekend op het bedrag dat de Stad Antwerpen hanteert op het moment van de boeking. Mocht de Stad Antwerpen zijn toeristenbelasting met meer dan 5% verhogen tussen het tijdstip van reservatie en het feitelijk verblijf, dan heeft B&B Borgerhouse het recht om zijn gasten dit extra bedrag te laten betalen bij uitcheck.