Annuleringsvoorwaarden

De gast kan gratis annuleren tot 7 dagen voor aankomst. De gast betaalt de kosten van de eerste nacht bij annulatie binnen 7 dagen voor aankomst. Als de gast niet komt opdagen, betaalt de gast de totaalprijs van de reservering.

Voor COVID-19 situaties zijn wij flexibeler wat betreft het annuleren van een boeking. Indien de geboekte gast of zijn voorziene begeleidende gast positief test en/of quarantaine moet naleven in de periode van het geplande verblijf in onze B&B, kan annulatie met terugbetaling tot op de dag van aankomst. Om voor deze uitzondering in aanmerking te komen moet de gast een geldig testresultaat kunnen voorleggen. Deze regeling geldt ook indien de reden van het verblijf in Antwerpen (bijv. een optreden, ...) owv COVID-19 redenen wordt geannuleerd of indien afreizen naar België niet meer mogelijk is tgv een door de overheid bepaald reisverbod.

De gast kan in deze gevallen opteren voor terugbetaling of de reservatie verzetten naar een latere datum (waarvoor beschikbaarheid)

We betalen terug door een terugstorting op het banknummer van waarop we de betaling ontvingen. Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk.